DECORAREA RESTAURANTULUI

Sunt foarte multe detalii de luat in calcul cand discutam cum sa decoram sala/restaurantul unde vom tine evenimentul.

Locul unde veţi petrece minunatele clipe trebuie aranjat în cel mai mic detaliu deoarece o sală împodobită frumos şi pe gustul mirilor va fi apogeul pentru ziua cea mai importantă din viaţa dvs.După ce aţi “alergat” să îndepliniţi toate obligaţiile a sosit momentul să vă relaxaţi,să primiţi invitaţii la restaurant cu un pahar de şampanie şi să savuraţi în sfârşit propria nuntă.

Înainte de a decide cum să aranjaţi sala discutaţi şi cu cei de la restaurant.Deja au experienţă şi vă pot spune dacă ideile care le aveţi se pot aplica la sala respectivă. Puneţi accent pe ceea ce v-ar placea să fie în sală, chiar dacă nu toţi invitaţii vor remarca, cu siguranţă pentru dvs va fi important ca fiecare lucru sa fie pus la punct aşa cum aţi dorit.

Nu mergeţi pe idea că veţi avea timp dvs sau prietenii dvs.pentru aranjatul sălii, pentru ca sunt foarte multe lucruri care sunt necesare înainte de eveniment şi s-ar putea să rămâneţi cu sala neamenajată.

Stabiliţi cu restaurantul ce vă oferă şi pentru restul serviciilor apelaţi la o firmă specializată pe partea de decoraţiuni. Ţinând cont de dorinţele dvs şi de posibilităţile sălii veţi primi sugestiile cele mai potrivite

Pentru că multă lume se intreabă ce culori să aleagă în sală, cu ce să asorteze, să fie baloane sau flori, huse la scaune , funde vom deschide un nou capitol în care vom aborda cât mai multe  variante despre acest subiect.

 Ca sa nu va obosesc cu prea multe informatii, voi impartii pe capitole si voi detalia la momentul respectiv.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: