ALEGEREA VERIGHETELOR

Verigheta este considerată simbolul dragostei, al respectului şi unirii între doua suflete. Este aşezată pe mâna stângă a miresei şi a mirelui în biserică, în prezenţa preotului şi a naşilor, semnificând începutul unei noi familii sub îndrumarea părinţilor spirituali aleşi.

Vorbe din bătrâni spun că verighetele pentru tinerii căsatoriţi trebuie realizate din aur pentru că aduce noroc. În prezent, nu se mai ţine cont de acest aspect, se poartă şi cele de argint sau platină, trebuie să fiţi doar atenţi dacă sunteţi alergici la vreunul din aceste metale.

Mergeţi împreună sa le alegeti deoarece trebuie găsită combinaţia perfectă pentru amândoi în ceea ce priveşte modelul,forma,materialul,pentru că le veţi purta toată viaţa .

Începeţi să cautaţi din timp,cu cel putin 3 luni înainte de nuntă, în caz că  doriţi ceva pe comandă să fie timp pentru a le realiza.

Când alegeţi verighetele, ţineţi cont şi de stilul de viaţă pe care-l aveţi pentru ca un model ales greşit s-ar putea să vă incomodeze şi atunci nu o veţi purta.

De asemenea, fiţi atenţi când faceţi proba la verighete şi de temperatura de afară, dacă e prea cald degetele se pot umfla şi puteţi avea surpriza ,la biserică ,ca verigheta să nu intre pe deget sau să fie prea mare.

 Un gest romantic ar fi gravarea verighetelor pe interior.Discutaţi cu cei de unde le cumpăraţi dacă se poate face acest lucru, la ce preţ şi în cât timp.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: