Invitatiile de nunta

M-am gandit sa discutam astazi de invitatiile de nunta..cum se aleg ele, ce reprezinta pentru noi si pentru invitatii nostri…

Invitaţiile de nuntă reprezintă cartea de vizită a nunţii în sine..În funcţie de stilul ales invitaţiile vor exprima acest lucru: o nuntă romantică poate fi sugerată prin invitaţii sub formă de inimă sau desenate 2 inele intersectate care reprezintă unirea destinelor , pentru o nuntă extravagantă putem folosi invitaţii în culori vesele cu diferite forme geometrice , o nuntă rustică poate fi reprezentată prin invitaţii legate cu rafie sau spice de grâu…sau floarea soarelui.

O soluţie mai simplă, în cazul în care aveţi timp, răbdare şi imaginaţie,ar fi să vă confecţionaţi singuri invitaţiile de nuntă.Încercaţi diferite modele şi abia după ce aţi stabilit exact ceea ce vă place apucaţi-vă de treabă. S-ar putea să nu ieşiţi cu mult mai ieftin, dar cu siguranţă vă veţi distra realizându-le.

Textul pe care îl veţi scrie pe invitaţii trebuie să vă reprezinte. Încercaţi să gasiţi ceva aparte, un citat care v-a plăcut, o strofa dintr-o poezie.

Dacă sunteţi mai romantici puteţi începe cu o declaraţie de dragoste, sau simplu: “Ne iubim ! Ne casătorim! şi ne-ar face mare plăcere să fiţi alaturi de noi….”, dacă credeţi ca invitaţii acceptă şi o gluma puteţi merge şi pe ceva de genul :“În sfârşit se căsatoresc. Rugile ne-au fost ascultate!… semnat: soacra mare şi soacra mică”

Nu uitaţi să treceţi pe invitaţii informaţiile importante: numele vostru, al părinţilor, al nasilor, locul, data şi ora cununiei religioase şi a petrecerii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: